thoth_s_6.jpg

Miekkojen kutonen - Tiede

Avainsanat: Merkurius Vesimiehessä; kyky eritellä ja yhdistää ideoita; kaikenkattava näkemys; kaikenkanttava ymmärrys; puolueettomuus

Päätelmä: Sinulla on kyky havainnoida ja tajuta asioita eri tasoilla ja eri näkökulmista. Ymmärrykseesi asioista yhdistyy monia eri puolia.

Kysymys: Millä elämäsi alueilla olet pahiten urautunut ja millaisia nuo vanhat totutut tavat ovat?

Ehdotus: Luota näkemyksiisi. Kommunikoi niin, että muut ymmärtävät sinua. Anna kukan kehittyä.

Vahvistus: Tietoisuuden kukka kukkii sydämessäni.

***

Hassua...kirjoitin tänään tästä tietämättä, jotakin hyvin samankaltaista:
"Niin, se on ihmeellinen se elämä. Niin monin tavoin meitä liikutetaan ja ravistellaan. Arvaamattomiin paikkoihin puhkeaa ymmärryksen kaunis kukka; niin hauras on sen valo ja silti valaisee sydämen.

Ilma ympärillä on täynnä tarinoita; kauniita, onnellisia, vaikeita, surullisia. Kaikista niistä voi oppia tai olla oppimatta. Ja joskus joku niistä pysäyttää, pakottaa kuuntelemaan tavallista tarkemmin. Jos avaa mielensä ja sydämensä, voi kenties kuulla, mitä se tahtoo meille opettaa.

Ei minulla vastausta siihen ole, etkä sitä odotakaan. Minun osani on kenties olla kertojana, ehkä jonkun ihmeellisen kanavana. Ajatus siitä saa nöyräksi ja iloiseksi. Samalla koitan kuunnella hiljaa itsekin, sieluni avoimen ikkunan alla. Tästä opin minäkin, tiedän sen..."