thoth_d_2.jpg

Lanttien Kakkonen - Muutos

Avainsanat: Jupiter Kauriissa; muutos; transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset jing-jang -symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein; punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.

Onnea ja uudistumista symboloiva Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.

Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa. Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi hereilläoloa.

Soturin väri, violetti, osoittaa että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.

Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!

Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?

Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: "Ainoa pysyvä asia on muutos"

Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

***

Voi miten osuva kortti minulle, joka alati pelkään muutosta ja vihaan kaiken hetkellisyyttä! Tässähän taas kerran muistuteen noista luopumisen ja muutokseen sopeutumisen teemoista, jotka muutenkin ovat lähiaikoina taas mielessäni pyörineet. Kortti rohkaisee minua, opettaa ja rohkaisee. Pysyvyys ja turvallisuus, jota niin kiihkeästi kaipaan ja tavoittelen, asuukin muutoksessa, elämän pyörteilevässä, laineilevassa aallokossa!

ps. Nostan kortin sinullekin, jos pyydät ;)